TIETOKONEAPUA

Palvelut

VIESTI / WHATSAPP / SÄHKÖPOSTI

045 2576 850

tietokonehuolto_tietokoneapua_etusivu

Kysyminen auttaa!

Jos jotain tarvitsemaasi tietoteknistäpalvelua ei ole listalla niin kysy rohkeasti. Olemme monipuolinen IT-alan yritys. 

Tietokoneen vuosihuoltoa voidaan verrata autoille tehtävään vuosihuoltoon. Tarkistetaan toiminta ja varmistetaan vakaa toimivuus. Lisäksi puhdistetaan pölyt joka on yleisin fyysisten vikojen aiheuttaja tietokoneille.

60€ (sis. alv)

Jos tietokone käy hitaalla, ei käynnisty tai tekee jotain odottamatonta itsekseen, silloin on syytä valita palveluksi ”Vianmääritys” jolloin etsitään vika ja tartutaan siihen.

Minimiveloitus 1h.

Verkkosivut toteutetaan internetin suosituimmalle sisällönhallintajärjestelmälle eli WordPressille. Sivuja on itse helppo päivittää ja ne ovat käyttäjä ystävälliset.

Toteutus:

Alkaen 399€ + alv24%

Ylläpito:

Domain, Palvelintila, SSL-sertifikaatti

  • 20€ / kk + alv

Jatkuva ylläpito (varmuuskopiot, päivitykset)

  • 15€/kk + alv

Muutostyöt erillislaskutus 

  • 60€ / h + alv

Olet ostanut uuden tietokoneen tai komponentit uuteen pöytätietokoneeseen niin niiden asennus hoituu meillä vaivattomasti.

Minimiveloitus 1h.

Tietokoneen hankinta saattaa olla hankalaa, jos ei ole tietotaitoa kaikesta teknologiasta tietokoneissa ja vaihtoehtoja on nykyään niin paljon. Ei kuitenkaan kannata ostaa sikaa säkissä vaan ota yhteyttä niin saat meiltä apua!

 

Mikäli palveluiden alta ei löydy hinnoittelua jollekkin palvelulle niin kannattaa kysyä rohkeasti!

60€ / h (sis. alv)

Riihimäen taajama-alueella 0e

Riihimäen ulkopuolelle 0,70e/km.

Tietokoneapua_vuosihuolto_content

Vuosihuolto

Vuosihuolto tarjoaa huolettomia ja pitkiä vuosia tietokoneille, ei tapahdu hidasteluita, lämpenemisiä eikä mitään odottamatona kun tietokoneesta pidetään säännöllisesti huolta.

  • Päivitykset (käyttöjärjestelmä, ajurit)
  • Turhien tiedostojen ja rekisterinpuhdistus
  • Virustarkistus
  • Mekaaninen puhdistus (pölyt)
  • Käynnistyksen ja Windowsin optimointi
tietokoneapua_vianmääritys

Vianmääritys / Neuvonta

Oli sitten ongelmasi hidasteleva tietokone, toimimaton tulostin, tehon loppuminen pelatessa tai vaikka ylikuumentuminen. Näissä kaikissa saat meiltä apua, neuvontaa ja tarvittaessa tuo laitteesi meille niin etsimme vian ja annamme kustannusarvion laitteen huollosta. Pienistä ja käyttäjän itse diagnosoimasta viasta emme erikseen veloita. Kuitenkin jos laite ei vaan käynnisty ja vika pitää etsiä syvemmältä tästä veloitamme hinnaston mukaiset tuntiveloituksen.

tietokoneapua_verkkosivut

Verkkosivut

WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva ja samalla internetin suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Sitä varten tarvitset vain palvelimen tiedostoja varten sekä domainin

WordPress on suhteellisen helppokäyttöinen ja nopeasti opittavissa. Käyttöliittymä on selkeä ja sen saa asennettua myös suomenkielisenä. Et tarvitse teknistä osaamista www-tekniikoista WordPressin käyttämiseen, mutta siitä on hyötyä kokonaisuuden hahmottamisessa. Suuren käyttäjämäärän ansiosta internetistä löytyy paljon foorumeita, blogi postauksia ja oppaita. Niiden avulla löydät ratkaisun lähes kaikkiin ongelmiin, joihin verkkosivua tehdessä voi törmätä.

Voit tehdä muutoksia sivustoosi miltä tahansa koneelta, joka on yhteydessä internettiin ilman ylimääräisiä ohjelmistoja tai palomuurin säätämistä. Jos haluat tehdä muutoksen yhteen tekstikappaleeseen voit tehdä sen itse hajottamatta koko sivustoa tai koodarille viestittelyä.
Mukana tulee myös päivitystyökalu, joka ilmoittaa aina, kun päivityksiä on saatavilla. Näin saat pidettyä sekä WordPressin että sen lisäosat ajan tasalla napin painalluksella. Myös usean ylläpitäjän mahdollisuus helpottaa ylläpidettävyyttä. Sen avulla pystytään antamaan eri tasoiset oikeudet eri käyttäjille. Esimerkiksi yhdelle käyttäjälle voi antaa täydet oikeudet muokkaamiseen ja toiselle ainoastaan lukuoikeuden.

tietokonekorjaus_tietokoneapua

Asennus

Tietokoneiden käyttöönotto onnistuu kyllä peruskäyttäjältä ilman ongelmia, mutta jos siihen ei riitä aika tai osaaminen ja tietokone halutaan optimoida samassa yhteydessä niin silloin kannattaa turvautua ammattilaisen apuun. 

Lisäksi tietokoneen komponenttien asennus vaatii usein ammattilaisen asennusta, ainakin laiteajurien tai BIOS:in päivityksen kanssa. Jos tietokone kasataan alusta asti itse niin silloin täytyy hieman tietää mitä tekee, jotta ei tule virhe kytkentöjä.

Tietokoneapua_hankinta ja asennus_content

Hankinta

Tietokoneen hankkimisen luulisi olevan helppo prosessi. Kuitenkaan ei ole suositeltavaa ostaa sitä 300e perusläppäriä paikallisesta elektroniikkaliikkeestä, koska niiden elinkaari on todella lyhyt. Halvalla budjetilla kannattaa katsella käytettyjä yritystietokoneita joiden leasing aika on umpeutunut mutta käyttövuosia vielä rutkasti jäljellä.

Tietokoneapua_kansikuva

Tuntiveloitus

Tapoihimme ei kuulu turhasta veloittaminen, kuitenkin minimiveloituksemme on 1h. Tuntiveloituksen piiriin sisällytetään kaikki listaamaton työ mille ei löydy valmista hinnoittelua. Usein pyrimme kuitenki laskemaan työn hinnan aina etukäteen niin ei tule yllättäviä kustannuksia.

 

Tietokoneapua pidättää oikeudet muutoksiin.

Älä jää ongelmasi kanssa yksin!

Jos jokin vaivaa niin älä epäröi kysyä! Hidastelevat tietokoneen pahimmassa tapauksessa aiheuttaa stressiä, tarpeettomia tunteenpurkauksia. Näihin saadaan helpotusta, kun pidetään laitteet toimintakuntoisena säännöllisellä huollolla.