TIETOKONEAPUA

Tietoisku

VIESTI / WHATSAPP / SÄHKÖPOSTI

045 2576 850

Kuka minä olen?

Olen Jonni Nieminen, Riihimäkeläinen perheen isä ja yrittäjä. Minulla on aina ollut tietotekniikka lähellä sydäntäni ja tein sen päätöksen että haluan joskus vielä työllistää itseni täysipäiväisesti. 

Tällä hetkellä toimin päivätöissäni Kyberturvallisuuden komponenttivastaavana Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorilla.

Niinpä syksyllä 2019 laitoin toiminimen pystyyn ja aloitin sivutoimisen yrittämisen IT-alalla. Toistaiseksi vielä elämäntilanteeni ja työllistymisnäkymät ei mahdollista täysipäiväistä yrittämistä mutta pyrin olemaan  niin paljon läsnä että te ette huomaakkaan päivätyöni vaikutusta!

Olen valmistunut tietojenkäsittelyn trademoiksi keväällä 2023. Olen hyvin asiakaslähtöinen, auttamishaluinen ja myös kunnianhimoinen ihminen, joten siinä on jo hyvät asetelmat asiakaspalvelua vaativaan yrittämiseen.

Älä jää ongelmiesi kanssa yksin!

Jos jokin vaivaa niin älä epäröi kysyä! Hidastelevat tietokoneen pahimmassa tapauksessa aiheuttaa stressiä, tarpeettomia tunteenpurkauksia. Näihin saadaan helpotusta, kun pidetään laitteet toimintakuntoisena säännöllisellä huollolla.

Paikallista palvelua ammattitaidolla! #Supportyourlocal